WIE IS SANS

Sans Atelier is opgericht door Sanne Hultink in september 2019. Na een carrière als designer voor onder andere Rivièra maison en vormgeving voor Sapph besloot ik om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Vooral doordat ik vanuit mijn eigen netwerk veel aanvragen kreeg over verschillende creatieve opdrachten was ik ervan overtuigd dat dit de juiste stap zou zijn. En dat bleek ook! Er is niks leukers dan mijn werk en ik denk dan ook dat ik het leukste ‘werk’ doe dat er bestaat. Mede door alle verschillende ondernemingen waar ik voor mag vormgeven is geen dag hetzelfde en ontmoet ik de leukste mensen.

Ik zie mezelf als allround vormgever. Iemand die zich bij alles kan afvragen hoe het mooier, beter en fijner kan. Mijn doel is om de wereld een beetje mooier te maken en daardoor ook de mens een beetje gelukkiger en/of zelfverzekerder te maken over zijn of haar merkidentiteit, presentaties en professionele voorkomen. 

En verder ben ik naast ondernemer ook een enorm familie mens. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen en moet ik zeggen dat we elkaar wel erg vaak zien… Bij hun komt dan ook de naam Sans vandaan. Van kleins af aan noemen ze mij eigenlijk altijd Sans. Ook heb ik inmiddels mijn eigen gezinnetje met Bjorn en zijn we trotse ouders van ons zoontje Jasse en dochter Hanna. Daarnaast heb ik veel interesse in (gezonde) voeding & koken. En uiteraard ben ik ook in mijn vrije tijd het liefste bezig met mijn brein verrijken met musea of en boeken over kunst, illustreren, interieur en mode magazines en verdiepen in verdere ontwikkeling. En die honger naar meer & beter gaat hopelijk nooit over. Op mijn design Bucket list staan dan ook nog een aantal items die ik ooit nog zou willen doen of nog een keer heel graag wil doen;

  • Kookboek vormgeven en/of illustreren.
  • Artdirection en vormgeving van een magazine/ inspirerend blad
  • Labels of verpakking voor een mooi product
  • Compleet vernieuwende toffe branding voor een interieur merk of
    landelijke keten
  • Mooie collectieboeken over kunst, interieur & modemerken
  • (Kortom eigenlijk van alles haha)
of scan de code